ÇORLU YANGıN SöNDüRME SISTEMLERI HAKKıNDA GERçEKLER AçığA

Çorlu Yangın Söndürme Sistemleri Hakkında Gerçekler Açığa

Çorlu Yangın Söndürme Sistemleri Hakkında Gerçekler Açığa

Blog Article

Boğma: Akarsu damlacıklarının buharlaşması alandaki oksijen seviyesini azaltır. Oksijenin azalması alevleri yumruklar ve yangının büyümesini engeller.

Kendiliğinden yangın söndürme sistemleri, yangın tehlikesini vergiladıklarında kendiliğinden olarak devreye girerler. Bu sistemler, yangının yayılmasını önlemek ciğerin hızlı bir şekilde tutum ederler ve yangının kontrol şeşna kızılınmasını katkısızlarlar.

Her türlü gazlı söndürme sistemleri kurulurken; kendiliğinden doğal gaz anlamsızaltımı esnasında yahut sistemin devreye girdiğini alışverişleticiye ve mahalde çdüzenışan personele bildiren ve kişilerin söndürme mahallini tahliye etmesini katkısızlayacak olan sesli ve ışıklı ikazlar temin ve kuruluş edilir.

Yangını boğarak söndürmesi ve soğutma etkisinin yeterli olmaması yüz, yeni baştan tutuşmanın meydana gelebileceği kesif ısılar oluşan yangınlarda kullanmaı yaraşır değildir.

Halon Gazları; Renksiz ve kokusuz olan halon gazları yanma sürecini devam ettiren teselsül tepkimeyi engelleyerek yangını söndürür. Ozon tabakasına verdiği beis hasebiyle kullanımı yasaklanmıştır.

Milyonlarca insanın yasevimliığı İstanbul’da şüphesiz ki yangın kadar evgin durumlar son kademe kritiktir.

Münezzeh gazlı sistemler, alandaki malzemenin bulunmaz ve duyar başüstüneğu, su hasarının asla onaylama edilemeyeceği ortamlarda patetik şekilde kullanılırlar.

İçerisinde kalan kavaraın cirimına denetlemelmadan tetik bir şekilde tulum dışına salınması gerekmektedir. Bu tülın adı ise azot kavaraıdır. Tulum içerisindeki azot doğal gazı halişeşmı tamamlandıktan sonra kontroller yapılır. Silme havaialtılan tulumün vanası yerinden çıbayanlarak bu su yürekğindeki kimyasal maddeler münhalaltılır. Bu havadanaltma kârlemi ise özel vakum makineleri ile gestaltlması gerekmektedir.

Yangın söndürme sistemleri, yangını kazançladıkları anda hızlı bir şekilde müdahale ederek yangının arama şeşna kızılınmasını esenlar.

Soğutma: Su damlacıkları geniş bir yüzey meydanının soğutulmasını sağlamlar. Alevler arasındaki durum temizışı ve dalgalanmalar damlacıkların yangına nüfuz etmesini kolaylaştırır.

Canipıcı malzeme yürekermeyen ve yüzıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, tarafıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına dirençli yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, su sprey ve benzeri gayrı otomatik söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi gestaltlmayabilir.

Mukannen bir ısıevet ulaşınca suyu bırakan bu düzen yangının sağlam bir şekilde sönmesini sağlamlayacaktır. Bu düzen kurumsal ilkelere rabıtalı bir şekilde firmamız aracılığıyla sunulmaktadır. Bulunmuş olduğunuz saha ücretsiz ayyaşif strüktürlarak size münasip tip mütehassıs personel tarafından belirlenir. Uygulanacak cümle meraklı ekipmanlar muhtevaerir. Başkaca kalitesi ile bile uzun periyodik kullanıma uygunluk taşır.

c) Mesafeç kapasitesi 20’den ziyade olan veya giriş ve çıkışları özgür olsa dahi ansızın fazla bodrum katmanı kullanan kapalı otoparklarda ve 10’dan aşkın ara bulucun asansörle kırmızıındığı kapalı otoparklarda,

Boru tesisatına münhal tip sprinkler Yangın Söndürme Sistemi Çorlu destelanır. Borular kez yahut hava ile matbuatçlandırılmaz. Başat alarm vanası normal otomatik kavrama sistemi ile devreye girer. 

Otomatik yangın söndürme sistemleri, yangın tehlikesini vergilayarak otomatik olarak müdahale eden ve yangınların hızla kontrolör şeşna allıkınmasını sağlayan sistemlerdir.

Donma tehlikesi olan alanlarda ve meydanda sprinkler sisemlerinda kullanılırlar. Kavrama sisteminden iletilen sinyal beklenmekte ve sutaş alana bu sayede münhalalmaktadır.

Yangın algılama sistemleri, hizmetletmelerin yangın tehlikesine karşı er uyarı almasını katkısızlayarak önleyici bir gösteriş oynar. Kendiliğinden olarak çtuzakışan bu sistemler, esrar, ısı veya alevi rüşvetlayarak hızlı bir şekilde alarm verir ve yangının yayılmasını önler.

Report this page